January 22, 2015

Bodrum Photo Diary: Hotel

IMG_8444JPG3
IMG_7850JPG4
IMG_9224JPG3
IMG_8423JPG4

Nyt olisi ensimmäinen satsi viime kesän Turkin reissun kuvia muokattuna! Me oltiin semmosessa hotellissa kuin Bitez Garden Life ja kyseessä oli melko iso hotelli. Se siis sijaitsi Bodrumissa, Bitezissä. Allasalueita oli nelisen kappaletta - yksi niistä löydettiin vasta vikana päivänä! :-D Hotellialue oli musta tosi viehättävä kaikkine rakennuksineen ja kukkineen.

IMG_8899JPG4
IMG_9249JPG3
IMG_8962JPG3

Vaikka tykättiinkin hotellista kovasti, oli siellä myös paljon vikoja. Saapumispäivänä oltiin hotellilla joskus keskiyön jälkeen ja olisi ollut ihanaa vain kaatua sänkyyn. Jostain syystä meidän avainkortti ei kuitenkaan toiminut ja sitä tuli joku nuori poika korjaamaan. Jonkun aikaa siinä meni kunnes päästiin sisälle. Viikon aikana ongelmia oli mm. hidas netti, tulviva vessa, safety box, avainkortti (again...). No, kuitenkaan mitään vakavaa ei ollut ja tohon kaikkeen piti vain koittaa suhtautua huumorilla.

Kolmanneksi alin kuva on suoraa meidän parveketerassilta, not bad right?

IMG_8961JPG4
IMG_8805JPG4
IMG_7875JPG4

Hotelli oli all inclusive, joten syötyäkin tuli kiitettävästi. Aamiainen syötiin aina tuolla - lounas ja illallinen pari kertaa muuallakin. Niiden lisäksi päivällä sai ainaskin jäätelöä, hamppareita ja noita pizzantyylisiä taikinajuttuja joiden nimeä en nyt enää tietenkään muista! Buffeteissa mua hieman harmitti lämpimien ruokavaihtoehtojen vähyys. Kaiken maailman salaatteja ynnämuita oli vaikka kuinka monta, mutta lämpimiä ruokia vain paria vaihtoehtoa. Muuten ei kyllä mitään vikaa ollut!

IMG_8529JPG7
IMG_8570JPG3

Otettiin yhdet asukuvatkin hotellialueella. Tää taisi olla tokavika tai vika ilta, mutta eipä sitä rusketuksesta arvaisi. Kun ei rusketu, niin ei vaan rusketu! :-D Huvittavaa on, että ulkomaan kuvissa näytän vaaleammalta kuin normaalisti, sillä kuorin ihon päivettävästä ennen matkaa. Söpö all inclusive ranneke piristämässä taas asua haha.

IMG_9087JPG4
IMG_8913JPG4
IMG_9022JPG4

Niinkuin oon jo pari kertaa maininnut: toi alue oli musta niiiiin ihana! Kokoajan teki mieli olla kamera kädessä.

IMG_8469JPG4
IMG_7880JPG3
IMG_8845JPG4

Here's finally the first photo diary from my trip to Turkey, Bodrum, last summer! We stayed in Bitez Garden Life and it was quite a big hotel. The hotel was lovely with all its buildings and flowers. Though we also had some problems with the room but nothing too serious.
Photos: Me / Edit: Me

2 comments:

  1. Kaunis paikka ja hyviä kuvia :) Tuli ikävä kesää... Noh, kohtahan se sieltä taas tulee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :-) Haha sama! En malttais odottaa kevättä!

      Delete