July 02, 2014

Helsinki In April

IMG_7001JPG2
IMG_6531JPG4
IMG_6685JPG2
IMG_6761JPG4
IMG_6487JPG2
IMG_6765JPG4
IMG_6727JPG2
IMG_6964JPG2
IMG_6974JPG2
Jacket H&M / Jeans, Shirt & Top GT / Scarf Cubus / Rings Lindex / Shoes Skopunkten
Photos: Linda & Me / Edit: Me

Nämä kuvat ovat jääneet kansioiden uumeniin jo usean kuukauden ajaksi. Aina välillä olen ne muistanut, mutta sitten taas tullut uudempia kuvia muokattavaksi. Mitä pidemmälle jotain postausta venyttää, sitä vaikeampaa sitä on alkaa tekemään. Tämän olen todennut jo moneen kertaan haha! Tälläkin hetkellä on vielä useampi vanhempi postaus tekemättä ja tarkoituksena on nyt heinäkuun aikana ottaa itseä niskasta kiinni ja saada ne julkaistua.

Kuvat ovat siis huhtikuun Helsingin reissulta, jolloin sunnuntaina kierreltiin kauppoja, kuvattiin asut ja käytiin syömässä Vapianossa. Jätettiin lauantain päivän asujen kuvailut suosiolla sunnuntaille, mutta meidän harmiksi koko päivä satoi ja tuuli enemmän tai vähemmän. Kuvat kuitenkin onnistuivat olosuhteisiin nähden ihan hyvin. Vapianossa oltiin jo kauan haluttu käydä ja vihdoinkin sinne päästiin - oli muuten hyvää! Hassua muuten, että nämä kuvat voisivat melkein mennä vaikka viime viikon kuvista.

Some photos from our weekend in Helsinki in April which I have forgot to post earlier. On Sunday we went to shopping, take outfit photos and eat in Vapiano. Unfortunately it was raining more or less all day but the photos turned out to be okay under the circumstances. Vapiano was as good as we had expected it to be!

2 comments:

  1. Älyttömän kiva asu! :-) ja jos et tossa olis maininnut, että nää kuvat on huhtikuulta, niin ois muuten oikeesti menny ihan täydestä vaikka just viime viikkoisina tän kauniin Suomen kesän ansiosta.. :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha älä muuta sano :-D Kiitoksia paljon!

      Delete