June 30, 2014

Take These Abroad

...Or use everyday!

IMG_1941JPG2
IMG_1981JPG2

Moikka! Olen mukana Indiedaysin ja Vermanin yhteistyökampanjassa! Vuonna 1987 perustettu suomalainen perheyritys Verman tarjoaa korkealaatuisia tuotteita terveyden edistämiseen ja hyvinvointiin. Sain Bloggers' Inspiration Day -tapahtumasta Vermanin pisteeltä matkatuotepaketin. Se sisälsi hyödyllisiä tuotteita varsinkin matkaa varten, mutta kaikille paketin tuotteille löytyy käyttöä arkenakin!

IMG_2014JPG2
IMG_2032JPG2

Itse olen vajaan kahden viikon päästä lähdössä etelään ja siellä varmasti käyttöön pääsevät nämä kaksi paketista paljastunutta tuotetta!

Rela Tabs Strawberry -maitohappobakteerit maistuvat ja tuoksuvat hyvälle! Näitä on aina hyvä popsia ulkomaanmatkan aikaan, mutta sopivat myös päivittäiseen käyttöön. Itse olen aina ulkomailla syönyt tunnollisesti maitohappobakteereja ja suuremmilta pöpöiltä olenkin säästynyt.

Bioteekin Aurinkokapselit sisältävät beetakaroteenia sekä alfakaroteenia, joilla on tärkeä merkitys auringossa oleskellessa. Näiden lisäksi PABA ja pantoteenihappo edistävät auringonoton yhteydessä iholla muodostuvan D-vitamiinin normaalia aineenvaihduntaa. Aurinkokapseleiden käyttö kannattaa aloittaa 1-2 viikkoa ennen auringonottoa ja jatkaa vielä ruskettumisen jälkeenkin. Tällöin tuote lupaa sen säilymisen kauniina pitkään. Näiden käytöstä olen tosi innoissani ja aloitinkin kuurin tänään! Tätä tuotetta voi kuurin sijasta myös käyttää ympäri vuoden.

IMG_2022JPG2

Melarestin yksi tabletti sisältää 1 milligramman melatoniinia. Tämä auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lieventämään aikaeron vaikutuksia. Uskon, että tämä pääsee mulla testiin viimeistään, kun arki taas alkaa. Tai ehkä jopa nopeammin, jos en nyt saa unirytmiä muuten käännettyä!

IMG_2009JPG2
IMG_1963JPG2

Paketin neljästä tuotteesta minun käyttööni ovat vasta päässeet apteekista saatavat Wonderm Blister Defence -rakkolaastarit! Uudet leopardi sliponit ovat ihanat, mutta niissä on myös haittapuoli - rakot ja hiertymät. Wonderm Blister Defence lupaa estää rakon muodostumisen ja suojaa ehjää rakkoa. Se on pehmeä ja joustava silikonisidos. Pidinkin siitä, miltä laastari tuntui jalassa - ei kiristänyt ihoa ja kenkä ei yhtään ärsyttänyt partumassa olevaa rakkoa. Tuote myös lupaa kiinnittyvänsä uudelleen ja kestää suihkussa käynnin, lisäksi sidoksen ei pitäisi rullaantua. Minulla se pysyi suihkussa, irtosi hyvin jalasta ja asettelin sen takaisin suojapaperiin uutta käyttöä varten. Tämän jälkeen olen käyttänyt laastaria taas uudestaan ja se on toiminut aivan kuten lupasikin! Nämä pakkaan myös matkalle mukaan - siellä kun joskus tulee käveltyä paljonkin ja hiertävät kengät pilaisivat vain lomafiilistä.

Käykäähän myös katsomassa muiden postauksia täältä!

Photos: Me & Linda / Edit: Me

No comments:

Post a Comment