June 19, 2014

S m o o t h i e

IMG_3408JPG2
IMG_3497JPG5
IMG_3586JPG6
IMG_3518JPG3
IMG_3591JPG4
IMG_3409JPG2
IMG_3570JPG2
Shirt & Top GT / Shorts New Yorker / Bag H&M / Shoes Skopunkten
Photos of the outfit: Ninette

Voi kumpa voisi palata näihin säihin! Viime viikon maanantaina näin Ninetteä yo-kuvauksien merkeissä ja käytiin välissä tankkaamassa Hesessä. Oli pakko maistaa myös niiden smoothieta ja olihan toi tosi hyvää! Siinä samalla tuli napattua pari kuvaa myös kuvaajasta. Slip onitkin pääsivät tuolloin ensimmäistä kertaa jalkaan kunnolla - vaikka eivät olleet ehkä se paras valinta, sillä ikinä ei pitäisi laittaa uusia kenkiä, jos aikoo kävellä paljon...

Yo-kuvista tulikin mieleen, että viime tiistaina Linda kuvaili mua lakin kera Hatanpään arboretumissa ja niitä kuvia kertyi yli tuhat kappaletta. :-D Iso urakka on siis käydä ne läpi, mutta niitäkin tulee tänne jossain vaiheessa! Tän viikon tiistaina kävin taas ottamassa kuvat studiolla ja nekin ilmeisesti onnistuivat ihan kivasti!

Mulla on aivan järjettömästi kuvia odottamassa muokkaamista - oon tehnyt kännykkään listan kaikista postauksista ja niitä on tällä hetkellä yksitoista. Tämä nyt poistaa yhden listalta, mutta en kuitenkaan aio tosta mitään stressiä ottaa. Nyt on kuitenkin loma ja kesä (vaikka siltä ulkona ei tunnukkaan) ja haluun ottaa tästä kaiken irti! :-)

Ensi viikonloppuna onkin jo juhannus (miten aika menee näin nopeasti?) ja vietän sen kaveriporukalla kaupungissa! Sääksi ei mitään kovin hyvää ole luvattu, mutta ei anneta sen masentaa. Tiedossa siis näillä näkymin on altaassa uintia, grillailua ja hyvää seuraa!

Miten te aiotte viettää juhannusta?

2 comments:

  1. Vietin iha vaa kaupungis kavereitten kaa ja kivaa oli!:)

    ReplyDelete