June 03, 2014

Happy

IMG_9993JPG4
IMG_9450JPG2
IMG_9373JPG2
IMG_9538JPG2
IMG_9375JPG2
IMG_9617JPG2

Tässä pientä sneakpeekkiä viime lauantailta! Ruudun takana kirjoittelee tuore ylioppilas, hieman väsyneenä ja hämmentyneenä, mutta onnellisena.  Voin sanoa olevani ylpeä itsestäni, sillä sain kuin sainkin suoritettua lukion loppuun onnistuneesti. Toukokuu meni mulla täydessä sumussa kouluhommia tehdessä - kirjoituksiin lukeminenkin tuntui helpommalta. Kun vihdoin viimeinenkin kurssi oli suoritettu, alkoi juhlien valmistelu kovassa kiireessä: joka päivä leivottiin ja siivottiin.

Nyt juhlat on juhlittu ja lakin sain päähäni sekä todistuksen käteen. Kaikki tuo kova työ tuntuu niin kaukaiselta. Enää ei tarvitse tehdä jatkuvalla syötöllä hommia, vaan saa vähän levätä. Silti se tuntuu oudolta ja vieraalta. Kuukausi vaihtui samalla, nyt on kesäkuu. Ennen kesäkuu on tarkoittanut kesälomaa, parin kuukauden breikkiä koulusta. Nyt se tarkoittaa hetken levähdystaukoa ja tulevaisuuden miettimistä. Uuden alkua. Ajatus siitä, että en tiedä mitä teen kesän jälkeen, tuntuu samaan aikaan pelottavalta ja jännittävältä.

Tein toukokuun aikana hurjat kolme postausta. Nyt mulla on tälle blogillekkin paljon enemmän aikaa ja tarkoituksena olisi uusien tapahtumien lisäksi saada postattua vihdoinkin pari vanhempaakin postausta. Lakkiaispäivästäkin on tulossa suurempi postaus!

Onnittelut kaikille ylioppilaille sekä valmistuneille!

2 comments:

 1. Awwws, ihanan tunnelmallisia kuvia ja tää blogin ulkoasu on muuten ihan upea kaikessa yksinkertaisuudessaan <3 Näkyy huoliteltu lopputulos pienissäkin asioissa :)

  ❤: Lotta / My Happybubble

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kiitos! :-) Ulkoasu on tosin hieman jäänyt kesken - jos joku päivä tässä kesällä saisi tehtyä kokonaan valmiiksi!

   Delete