June 23, 2014

FLOWER GIRL

IMG_1147JPG4
IMG_0416JPG6
IMG_0652JPG5
IMG_0933JPG4
IMG_0432JPG13
Jumpsuit GT / Jacket H&M / Bag Lindex / Headband Cubus / Shoes Converse
Photos: Waltteri / Edit: Me

Tässä ois teille kuvia kukkapantaisesta pörröpäästä ja asusta, jossa tuli vietettyä juhannusta perjantaina. Jumpsuit oli pakko saada -ostos viime viikolta - mun musta potkupuku on pelastanut jo monet vaatekriisit ja nyt sain värikkäämmän version sen rinnalle. Samalla kerralla kotiutin uuden laukun Lindexistä - nyt kesällä harvemmin tarvitsee kantaa paljoa tavaraa mukana ja sen takia tällainen pienempi laukku onkin passeli. Kriteerinä mulla oli, että sinne täytyy kuitenkin mahtua kamera! Torstaina kipaisin hakemassa vielä kukkapannan juhannusta varten - musta toi on niin söpö! 

Säät eivät oikein ole suosineet lähiaikoina eikä asia muuttunut juhannuksenakaan (minkä varmasti kaikki muutkin huomasivat...). Mulla oli tässä vielä paksu kaulahuivi ja otin paljon varavaatetta mukaan. Tosin tuli mulle yöllä kylmä, kun lähdettiin käymään rannassa ja en tajunnut vaihtaa farkkuja jalkaan. Onneksi en kuitenkaan tullut kipeäksi!

Juhannuksesta teen oman sekapostauksen, kun saan kaikki illan kuvat itselleni. Kohta voisi tehdä jotain iltapalaa futismatsin yhteyteen!

No comments:

Post a Comment