May 13, 2014

Mother's Day

IMG_8222JPG2
IMG_8206JPG2
IMG_8343JPG2
IMG_8273JPG4
IMG_8194JPG2
IMG_8367JPG2

Moikka! Täällä blogin puolella toukokuu on lähtenyt käytiin pienellä hiljaiselolla - pahoittelut siitä. Koulu on vienyt tällä hetkellä paljon aikaa, että saan kurssit suoritettua ajallaan. Neljästä itsenäisestä olen nyt saanut tehtyä kaksi ja kolmas olisi tarkoitus palauttaa torstaina. Torstaina alkaa myös koeviikko, milloin mulla onkin tiedossa lukion viimeiset kokeet. Loppurutistus siis vielä! Koulun lisäksi postausintoa on vähentänyt toi masentava sää. Ulkona näyttää enemmän syksyltä, kuin keväältä. Onneksi tämän pitäisi ilmeisesti muuttua ensi viikolla!

Sunnuntaina vietettiin äitienpäivää ja tein äidin kanssa yhdessä lauantaina sitruuna-valkosuklaajuustokakkua! Oli muuten törkeen hyvää! Samaa olisi tarkoitus tarjoilla myös mun lakkiaisissa. :-) Käytiin koko perhe syömässä sunnuntaina Napolissa. Syömään ja kuviin pääsi mukaan uusi takki (ja sateen pörröttämät ja kihartamat hiukset...), joka tulee varmasti näkymään vielä useasti täällä - kunhan vaan tuo sää vähän lämpenisi ja ei tarvitsisi pelätä sadetta...

4 comments:

 1. Aivan ihastuttava asu sulla :-) oot tosi kaunis ! Oisko mahdollista saada tuosta kakusta ohjetta blogiinkin, kiinnostusta ainakin täältä löytyy ? ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :-) Tarkoitus olisi tehdä postausta lakkiaistarjoilusta ohjeiden kera - en vaan ole vielä varma, teenkö sen ennen vai jälkeen juhlien!

   Delete
 2. Mullekin uusi resepti kelpaisi, näyttää niin hyvältä! :)

  ReplyDelete