May 02, 2014

First Of May

IMG_8073JPG2

En meinaa uskoa, että nyt on jo toukokuu! Alle kuukausi enää, niin lukio on ohi, pitäisi saada se valkolakki päähän ja kesäloma alkaa. Aika menee niin nopeasti! Tuntuu, että huhtikuu vierähti ohi kauhealla vauhdilla - vastahan se aprillipäiväkin oli!

Nyt olisi kuitenkin vuorossa parit kuvat vapusta sekä muutama huhtikuun lemppariasia. Maaliskuun suosikit -postauksessa päätin postailla lemppareita muulloinkin, kuin vain kuukauden lopussa. Pari asiaa siispä kuvailinkin tänne jo aikaisemmin ja ne löytää helposti tuon favorites -tunnisteen avulla!

IMG_8119JPG3

Yksi mun huhtikuun suosikeista on Lumenen paljon hehkutettu Gel Effect -lakka. Maanantai-iltana lakkasin kynnet sillä ja tää mun lakan sävy on Butterflies. Pakko sanoa, että oon rakastunut. Punainen väri on aina ollut jotenkin vaikea mulle kynsissä, mutta tästä tykkään lakan muiden ominaisuuksien ansiosta todella paljon! Lakka on pysynyt siistinä nämä neljä päivää, jos ei kynsien päiden kulumista ja yhtä pientä lohkeamaa lasketa. Varmasti päällyslakan kanssa pysyisi paljon paremmin! Lisäksi suuri plussa siitä, että kynsiin ei jää siveltimen jälkiä ja jokainen lakkapinta on hyvin sileä! Vihdoinkin mulla on punainen lakka, mitä tykkään käyttää. Huomasin, kuinka upeita muitakin sävyjä tästä löytyy ja mun on pakko kotiuttaa ainakin joku niistä!

IMG_8144JPG2

Yksi mun harvoista ostoksistani koko kuukauden aikana, mutta ehdottomasti hyvä ostos. Nämä näyttävät yöshortseilta ja poikaystävä luuli, että siihen tarkoitukseen ne olin ostamassakin. :-D Kuva ei tuo shortseja oikein edukseen, mutta niissä on korkea vyötärö, mikä erottaa ne heti yökkäreistä. Lisäksi toi väri on aivan ihana! Rakastan tälläsiä rentoja shortseja - ei kiristä mistään ja näyttää hyvältä. En malta odottaa kesää, että saan pukea nämä päälleni.

IMG_8110JPG2

Sairastelujen takia Gossip Girliä on tullut taas katseltua oikein urakalla! Kahdessa viikossa oon katsellut melkein kokonaan neloskauden.

IMG_7790JPG2
IMG_8031JPG2
IMG_8053JPG2

Maanantaina sain vihdoinkin valmiiksi mun kuvisdiplomin ja kuvasin tekovaiheita sekä lopputuloksen portfoliota varten. Ajattelin pari niistä kuvista tähänkin laittaa. Vaikka tuon tekeminen oli aika stressaavaa, sillä mulle tuli kova kiire, oli se silti kiva tehdä. Oon lopputulokseen melko tyytyväinen - toki tällaisena perfektionistina olisi toivonut vielä parempaa ja huolitellumpaa lopputulosta, mutta tällä mennään. Saa nähdä minkä arvosanan saan!

IMG_8078JPG3
IMG_8083JPG2

Voi tosiaan sanoa, että olin lähes koko huhtikuun enemmän tai vähemmän sairaana. Heti kuukauden alussa olin flunssassa, mikä helpotti juuri sopivasti Indiedays gaala viikonloppua varten. Olin kuitenkin pienessä nuhassa (ajattelin sen olevan paranemassa) aina pääsiäislomaan saakka, kunnes loman vikana päivänä olin taas kipeä. Viime viikonloppuna aloin olemaan paremmassa kunnossa, mutta enpäs enää tän viikon maanantaina. Nuha taas paheni ja sen kaveriksi tuli yskä - en kuitenkaan antanut niiden häiritä. Vasta keskiviikkona, eli vappuaattona, mulla oli koulussa pää kipeä ja tuntui hieman kuumeiselta. Kun pääsin kotiin, nukuin kolme tuntia ja herätessäni päätä särki vielä enemmän. Mittasin kuumeen ja lämpö tosiaan oli koholla. Meinasi siinä alkaa itkettään, sillä en halunnut missata vappua! Otin särkylääkkeen ja onneksi sen avulla pääsin lopulta lähtemään.

En kyllä ollut parhaimmassa vedossa, vaikka lääke auttoikin päänsärkyyn ja kuumeeseen. Suunnattiin koulukaverille illanviettoon ja lähdettin sieltä puolenyön aikaan pyörähtämään Fatladyyn. Paikka oli tietenkin aivan täynnä, joten ei kauaa viihdytty ja lähdettiin kahden aikoihin kotiin.

Vappupäivän vietin kotona parantelemassa itseäni, vaikka vapputorin metrilakut houkuttelivatkin. Tänään mulla ei ole ollut onneksi kuumetta, mutta muuten flunssa on pysynyt samana. Alkaa muuten olemaan alavatsan lihakset kipeenä yskimisestä ja niistämisestä samoin kuin nenän pielet... :-D Toivon niin paljon, että parantuisin jo pian ja tällä kertaa ihan kunnolla!

Mites teidän vappu meni?

No comments:

Post a Comment