April 12, 2014

Leo For Spring

IMG_2698JPG3IMG_2422JPG2
IMG_2376JPG5
IMG_2685JPG2IMG_2393JPG3
IMG_2374JPG3
IMG_2679JPG3 IMG_2443JPG3
Jacket H&M / Shirt GT / Jeans & Scarf Cubus / Watch Ur&Penn / Shoes Converse

Pikaiset moikat näin yöillä! Muokkasin kiireellä nämä kuvat, joista asukuvat veli nappasi viime viikon torstaina. Ärsyttää, kun osa kuvista meni muokatessa huonolaatuisiksi, mutta menkööt nyt. Kuvissa esiintyvät leokengät kotiutin tuona samaisena päivänä. Voi sanoa, että leokuosi on vienyt mun sydämen - enpä olisi tätä vielä kuukausi sitten uskonut. :-D H&M:ssä oleva leokuvioinen reppu houkuttelee ja kutsuu mua, mutta olen hillinnyt itseni - ainakin tähän asti... Huomatkaa muuten, että tässä asussa mulla on leokuviota jopa kynsissä! Cubuksen farkut rikoin polvien kohdilta hetken mielijohteesta - tykkään!

Tän enempää en ehdi kirjoitella, nimittäin huomenna lähdetään aikaisin aamulla Lindan kanssa kohti Helsinkiä! Tiedossa on viikonloppu siellä, sillä huomenna on Indiedays Blog Awardsit! En malta odottaa!

6 comments:

 1. uu noi housut on hienot! miten oikeen rikoit ne? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tykkään itekkin, aion tosin vielä tehdä tosta toisesta reiästä selkeesti isomman! :-)

   Tein kumpaankin polveen saksilla viillon. Toisen jätin sellaseks mut tota toista suurensin isommaks reiäks ja tein ylä- ja alapuolelle vielä noita "rikottuja kohtia" :-D en tiedä miksi niitä kutsua, mutta siis niitä mitkä sinisessä farkuissa näkyy valkoisena. Tähän löytyy helppoja ohjeita kun googlettaa "rikotut farkut ohje" tmv :-)

   Delete
 2. Määkin haluisin joihinki housuihin vetästä sellasen kunnon ison reiän, mutta en vaan uskalla ku tuntuu että ne menee aivan pilalle! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha joo samaa mäkin oon pelännyt! :-D Nyt muistin kaapin perälle jääneet farkut, joille ei ole ollut käyttöä. Ei siis olisi kauheesti haitannut, vaikka oliskin mennyt pieleen!

   Delete
 3. oi onpa ihana blogi sinulla :) sulla on upea tyyli, ja blogista saa aidon ja mielenkiintoisen kuvan! :) täällä on myös jotenkin ihanan harmoninen tunnelma <3 jään kyllä ehdottomasti seurailemaan :)

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos tosi paljon! Ihanaa kuulla - juuri tuollaista toivonkin blogin kautta välittyvän muille! :-)

   Delete