April 18, 2014

Indiedays Blog Awards

Haha kaikkia varmaan jo kyllästyttää nämä postaukset! Joka tapauksessa, lauantaina illalla oli tiedossa Indiedays Blog Awardsit. Unohdinkin viime postauksessa mainita, että kumpaankin tapahtumaan pääsin mukaan Lindan avecina, mistä oon tosi kiitollinen. Oli nimittäin upeaa päästä mukaan noin hienoihin tilaisuuksiin!

Päivätapahtuman jälkeen meille tuli kova kiire valmistautua. Kiireen takia kiharsin hiukset parissa minuutissa ja varmaan juurikin sen takia ne lätistyivät melkein heti... Lopulta päästiin lähtemään juuri kun gaalan piti alkaa, mutta onneksi meidän hotelli oli aivan iltatapahtuman lähellä. Gaala nimittäin järjestettiin Tivolissa ja eniten harmitti tilan pimeys. Kuvaaminen oli lähes mahdotonta ja tämän takia kuvasaldo jäi hyvin pieneksi.

Asukuvat käytiin kuitenkin nappaamassa, vaikka hieman rakeisia näistä tuli hämärän takia. Yritin muokkaamalla parannella näitä ja toivottavasti ei kovin pahalta enää näyttäisi! Asusta sen verran, että olin tähän lopulta tosi tyytyväinen! Jumpsuit on mun luottovaate - se sopii juhlaan ja arkeen. Se tuo tähän asuun kivaa rentoutta, mutta korkkarit jalassa näyttää silti juhlavalta. Huvittaa näin jälkeenpäin, jos joku luuli mulla oleen yllä noin lyhyt mekko haha. Glitterin clutch ja korvikset olivat mun ainoat uudet hankinnat tätä asua varten ja varsinkin tuo laukku oli tosi hyvä ostos! Se on kunnon tilaihme, muttei silti näytä liian isolta. Esimerkiksi mulla on kuvissa laukun sisällä muunmuassa fisheye objektiivi!

IMG_6223JPG11
IMG_6291JPG11
IMG_6265JPG7
IMG_6389JPG5
Jumpsuit & Rings H&M / Blazer Zara / Clutch & Earrings Glitter / Necklace BikBok / Watch Fore / Shoes Bianco
Kuvat: Linda

Itse tilaisuudesta sen verran, että meille kävi hieman hassusti. Kun oltiin päästy paikalle, lähdettiin ottamaan näitä asukuvia. Ja tottakai missattiin koko palkintojenjako! :-D No, kyllä se hieman harmitti, koska esimerkiksi ei ketään oikein pystynyt mennä onnittelemaan, kun ei ollut varma voittajista.

Ilta kuitenkin jatkui ja meillä oli ihan hauskaa! Muita bloggaajia oli mukavaa nähdä ja ihastella toisten asuja. Tilaisuudessa oli hyvä tarjoilu, vaikka ruokapuolta ei huomattu laisinkaan haha. Lähdettiin jo puolen yön jälkeen pois, sillä meillä oli Lindan kanssa melko aikainen herätys ja haluttiin jaksaa koko seuraava päivä kiertää kauppoja. Käytiin yöllä vielä hakemassa pizzaa ja ostamassa aamupalaa. Se pizza oli muuten älyttömän hyvää!

4 comments:

 1. älyttömän mageet kengät!

  ReplyDelete
 2. Aivan mielettömän ihastuttava blogi sulla ja vau toi sun tyylis on ihana :-) täältä huokuu niin paljon inspiraatiota että ei tätä voi skipata ja joten klikkailin itteni ehdottomasti lukijaksi ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos tosi paljon! Upeeta kuulla tollasta palautetta! :-)

   Delete