April 05, 2014

Attention

IMG_2605JPG2
IMG_2490JPG3

Nyt olisi vihdoinkin myynnissä mun wanhojentanssimekko ja en voinut vastustaa laittamasta paria näistä kuvista tännekkin. Linda tosiaan suostui laittamaan mekkoni hänen bloginsa kautta myyntiin. Lindan tekemään postaukseen pääsette tästä, josta löytyy mekon tiedot ja enemmän kuvia!

Kamalaa myydä mekko eteenpäin - se kun on aina ollut muistuttamassa ihanasta päivästä. Turhaa sitä kuitenkaan on pitää kaapissa roikkumassa, kun jollekkin voisi olla käyttöä.

Tänään päivä on kulunut näiden kuvien parissa sekä - niin kuin ehkä voi huomata - blogin ulkoasua muokatessa. Eilen kävin kaikki postaukset läpi poistellen joitakin vanhoja ja vaihtaessa tunnisteita. Blogger ei siitä oikein tykännyt ja meni julkaisemaan joitakin vanhoja postauksia uudestaan (pahoittelut siis, että eräs postaus näkyy nyt uutena Bloglovinissa...). Päätin myös, että nyt on korkea aika vaihtaa kuvat isompaan kokoon. Tosin harmittaa, kun vanhat postaukset näyttää nyt hieman tyhmiltä pienempien kuvien kera. Muutoksia on tulossa lisää tässä viikonlopun aikana eli tää ei vielä jää tähän. Tänään heräsin kurkku kipeänä ja pitää vain toivoa, ettei tää menisi pahemmaksi. Ensi viikonloppuna en halua olla flunssassa!

No comments:

Post a Comment