March 31, 2014

Saturday Focus

IMG_1975JPG7
IMG_1941JPG2
IMG_1991JPG2
IMG_2031JPG4
IMG_1935JPG2
IMG_2013JPG5
IMG_2028JPG5
IMG_2052JPG2
IMG_1984JPG3
IMG_2051JPG2
Jacket H&M / Top & Sunnies BikBok / Jeans GT / Scarf KappAhl / Shoes Converse

Pikaiset moikat näin yömyöhään! Lauantaina lähdin äidin kanssa kaupunkiin ostamaan yhden koulukirjan sekä kuvistöihin tarvittavia juttuja. KappAhlista löysin tuon keväisen ruskeansävyisen huivin. Käytiin lopuksi kahvilla Daddy's Dinerissä, jossa on aivan järjettömän hyviä, aitoja amerikkalaisia kakkuja. Me otettiin puoliksi suklaajuustokakkua - ai että oli muuten hyvää! Kahvittelujen jälkeen lähdinkin näkemään Waltteria ja napattiin parit kuvat. Käytiin syömässä Pancho Villassa ja katsomassa leffa Non-Stop! Leffaa oltiin kehuttu ja kyllä itsekin siitä pidin. Oli sopivan jännittävä ja jollain tapaa hyvin aidontuntuinen. Ihastelin varsinkin alussa elokuvan kameratyötä - tosin ei se ole ihme, koska alussa ääniä ei juuri ollut, niin kuvaan automaattisesti kiinnittää enemmän huomiota.

Värjäsin torstaina vihdoinkin mun kamalan juurikasvun. Pari päivää menee aina totutellessa kokonaan blondiin tukkaan ja värin tasaantuessa. Perjantaina nimittäin hieman huvitti, kun päälaelta hiukset olivat hieman kellertävät ja latvat valkoiset ja osittain jopa sinertävät.... :-D Tämä siis johtui siitä, että pidin hopeashampoota värjäyksen jälkeen aika pitkään päässä ja ne hiukset, joita en ollut juuri värjännyt, menivät sitten jo liian kylmiksi.

Parin päivän sisään yritän saada tehtyä maaliskuun suosikit -postauksen ja ehkä myös jotain muuta erilaista... Tuntuu, että nää postaukset alkavat olemaan liian samanlaisia. :-D Pitää yrittää keksiä jotain muuta vaihteeksi!

6 comments:

 1. Löysin sun blogin ekaa kertaa ja tykkään kyllä sun tyylistä kovasti!
  Sait juuri uuden lukijan :)

  ReplyDelete
 2. hei mistä oot ostanu ton sun vanhojentanssimekon ? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tampereen The Cloth Housesta :-)

   Delete
 3. Oi mä rakastan daddysin kakuja, varsinkin juustokakku on siellä niin hyvää!:) Ihania kuvia sulla taas!
  Lily.fi/blogit/kristacharlotta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse olin käynyt tuolla ennen vain syömässä ja nyt maistoin ensimmäistä kertaa noita kakkuja. Oli kyllä niin herkullista, että täytyy käydä uudestaankin! Ja jep, toi juustokakku oli aivan ihanaa! Kiitos paljon! :-)

   Delete