March 08, 2014

@ Helsingfors

IMG_9340JPG5
IMG_9389JPG7
IMG_9611JPG5
IMG_9546JPG6
Jacket H&M / Sweater Lindex / Top & Scarf Cubus / Jeans GT / Shoes Converse / Bag BikBok

IMG_9690JPG2
IMG_9649JPG3
12837932485_c1ccceeca9_oJPG3

Heippa! Mun viikko on kulunut käytännössä kokonaan lukemisen ja poikaystävän ympärillä. Hävettää myöntää, mutta mun lukemisesta ei oikein ole tullut lukuloman aikana yhtään mitään ja vasta nyt tällä viikolla oon saanut siitä kunnon otteen. Noh, onneksi on vielä pari päivää aikaa ja vasta yli viikon päästä odottaa ne kirjotukset, joihin mun eniten tarvitsee lukea. 

Nyt kuitenkin postauksen aiheeseen: Helsingin reissuun! Tosiaan ajassa hypätään reilu viikko taaksepäin helmikuun vikaan päivään eli perjantaihin. Lähdin päivällä junalla kohti Helsinkiä ja Ninette tuli siinä matkalla myös junaan. Käytiin napsimassa asukuvat ja hieman kiireellä shoppailemassa. Löysin kuitenkin ihan hyviä juttuja!

Asusta sen verran, että tosiaan mukaan ei hirveesti vaatteita pystynyt ottamaan. Senpä takia päivän ja illan asun täyty olla aika samanlaiset. Päädyin siis vaaleisiin farkkuihin ja converseihin. Yläosa olikin sit vaikeempi ja keksin lopulta vetästä neuleen sifonkitopin päälle. Otinkin sit vaan ton neuleen pois ennen Circukseen lähtöä. ;-)

Mutta niin, illalla oli tiedossa meidän reissun kohokohta, eli Jason Derulon keikka The Circuksessa! Oltiin menty odottelemaan keikan alkua anniskelupuolelle ja sieltä päädyttiin koko show seuraamaan. Oli kyllä aivan huikea ilta!

Heräsin tänään ihanaan auringonpaisteeseen ja syön tässä nyt samalla aamupalaa. Tänään onkin viimeinen vapaailta ennen kirjotuksia sekä myös naistenpäivä. ;-) Näänkin pitkästä aikaa Lindaa ja illalla olisi tarkoitus lähteä hieman juhlimaan!

Ihanaa naistenpäivää!

No comments:

Post a Comment