February 25, 2014

Goodbye Winter

IMG_9270JPG9
IMG_9184JPG11
IMG_9197JPG8
IMG_9232JPG4
Jacket H&M / Sweater NewYorker / Shirt & Jeans GT / Watch Fore / Shoes Converse

Tänään oli sen verran parempi olo, että jaksoin lähteä kotoakin jonnekkin. Käytiin päivällä hoitamassa asioita isän kanssa ja iltapäivällä Waltteri tuli meille. Hän sai ensimmäistä kertaa kokeilla asukuvien ottamista ja eihän nää pahalta näytä! Eniten mua häiritsee toi ruma tausta - luonto vaan ei ole kauneimmillaan just nyt.

Oli kuitenkin ihana huomata aamulla ulos katsoessa, kuinka tiet olivat kuivia ja lumet lähes kokonaan sulaneet! Tänään sainkin pitkästä aikaa laittaa päälle conssit ja nahkatakin. Niiden kaveriksi pääsi viime viikon alelöytö NewYorkerista: musta perusneule, johon toi kultanen kimallelanka tuo kuitenkin jotain ilmettä. Tätä ruutupaita vyötäröllä -juttua olin halunnut kokeilla jo jonkin aikaa, mutta se vaan ei tuntunut sopivan minkään kanssa. Tajusin tänään, että tähän se sopii ja tuo väriä muuten mustavalkoiseen asuun! Nyt on sekin tullut testattua ja eiköhän tule joskus toistekkin.

Odotan innolla viikonloppua, sillä tehdään perjantaina Nineten kanssa visiitti Helsinkiin! Pääsyynä on Jason Derulon keikka, mutta päivällä on aikaa käydä hieman kaupoissa ja syömässä. Nyt kuitenkin jatketaan iltaa - tolla yhdellä menee varmaan kohta hermot kun oon koko päivän tehnyt postausta. :-D

4 comments:

 1. wouu upee asu taas kerran, ja toi ruutupaita näyttää tosi kivalta tolleen vyötäröllä! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :-) Jep, se kyl tuo asuun jotain mielenkiintoa!

   Delete
 2. ihana asu taas kerran ja oot ihan älyttömän kaunis♥

  ReplyDelete