December 24, 2013

ready for christmas

IMG_4461JPG2
IMG_3481JPG2
IMG_4494JPG2
IMG_2643JPG4
IMG_3507JPG2
IMG_4431JPG2
IMG_4639JPG2
IMG_4472JPG2
IMG_3510JPG2
IMG_2653JPG4
IMG_4610JPG2
IMG_4554JPG2

Kello on jo reilusti yli keskiyön, joten voin sanoa... tänään on joulu! Kunnolla en oo päässyt joulufiilikseen, mutta ehkä tälläset jouluiset kuvat auttais asiaa. Suurin syy tähän on lumen puute, mitä monet muutkin ovat harmitelleet. Viikonloppuna tuli ostettua viimeiset lahjat sekä tehtyä joulutorttuja. Tein myös ystäville joululahjaksi isot sydänpiparit! Oon huomannut, että tollaisten pienten asioiden, kuten pipareiden koristelun, suhteen oon järjettömän perfektionisti. En vaan suostu antamaan toiselle sellaista piparia, johon en itse oo täysin tyytyväinen. :-D

Viikonloppuna myös siivosin huoneeni kunnolla, järjestin hyllyn uudestaan ja laitoin vihdoinkin jouluvalot. Tuossa hyllykuvassa näkyykin mun "joululahja" itselleni, tän hetken lempparikynsilakka sekä käsirasva, jota ostaessani ystävälle lahjaksi, oli mun pakko kotiuttaa se itsellenikin! Mun huone alkaa muuten olemaan loppusuoralla (ainakin jos paketeista ilmestyisi pari huoneeseeni liittyvää toivetta), joten ehkä se huonepostaus alkaisi olemaan ajankohtainen!

Aatonaattona näin ystäviä lahjojen merkeissä, kävin Ginasta kotiuttamassa jotain pientä sekä vietin illan Waltterilla. :-) Nyt painun äkkiä nukkumaan, täytyy herätä aikaisin huomenna, sillä lähetään sukulaisille viettämään joulua!

2 comments:

 1. Ihanan jouluisia kuvia! Pakko kommentoida että sain tuon saman käsirasvan juuri joululahjaksi ja ihastuin siihen täysin. Ihanan tuoksuinen! :-)
  Hyvää joulua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpä oli pakko ostaa kun tuoksu niin hyvältä! Huono puoli vaan on, että alkaa tekeen mieli suklaata. :-D Kiitos paljon, hyvää joulua sullekkin! :-)

   Delete