November 25, 2013

my weekend

Oon ollut nyt aika laiska tän blogin suhteen, pahoittelut siitä! En oikein tykkää kuvata mun kameralla, koska en luota sen automaattitarkennukseen enää ja manuaalilla on raskasta ottaa kuvia. Lisäksi myös tässä on ollut pari koulujuttua. Mietin perjantai-iltana, että voisin pitkästä aikaa tehdä my day -postauksen ja tää sit laajentu ihan my weekend -postaukseksi!

IMG_9573JPG2
IMG_9597JPG2
IMG_9629JPG2
Lauantaina tosiaan heräsin siinä aamupäivällä ja oli ihanaa, kun en ollut kiirettä nousta sängystä. Aamupalan yhteydessä tuli lueskeltua blogeja ja selailtua uutisia.

IMG_9710JPG2
IMG_9754JPG2
IMG_9894JPG4
Kävin myös katsomassa Nellyn tarjontaa, sillä mietin tilaavani sieltä synttäreille tai pikkujouluihin mekon. Kaivoin mun wanhojentanssimekon esille ja ai että se vaan on niin ihana. Haluaisin kyllä tanssia wanhat uudelleen! Mutta tosiaan, kuvasin mekon myyntiä varten vaikka en siitä haluaisikaan luopua... Sit meikit naamaan ja vaatteet päälle - lähdettiin ikeaan!

IMG_0042JPG3
Neule NewYorker / Toppi & legginssit GT / Koru BikBok
IMG_0052JPG3
Ikeasta löytyi mun huoneeseen montakin tarvittavaa juttua. Voitteko kuvitella, että yli vuoden tässä huoneessa asustelun jälkeen saan vasta hankittua pöytälampun? Olin vähän epävarma tosta vielä kaupassa, mutta ihastuin siihen sit täysin kotona! Niin pieni juttu, mutta saa mut viihtyyn täällä paljon paremmin. Yksi toinen ostos oli lampaantalja, minkä voi bongata tosta päivän asu -vaatteiden alta. ;) Pari muutakin juttua sieltä ostettiin, mutta ne tulee sit näkyyn kunnolla kun saan huonepostauksen tehtyä! Se toki tarkoittaa sitä, että tää huone täytyy saada valmiiksi... Onneks tää alkaa olemaan jo loppumetreillä!

IMG_9937JPG2
IMG_9941JPG3
Illalla käytiin katsomassa uusin Nälkäpeli ja itse ainakin tykkäsin kovasti! Leffa vaan lopetettiin tosi ärsyttävästi - haluun nähdä jo seuraavan osan! :D Elokuvan loputtua kello alkoi olemaan jo sen verran, että mentiinkin melkein heti nukkumaan.

IMG_9946JPG2
IMG_9964JPG3
Sunnuntaina aamu alkoi sit aamupalalla ja vähän telkkarin katselulla, vaikkei sieltä mitään erikoista tullutkaan. Sit pitikin alkaa taas lähtemään, tällä kertaa ideaparkkiin. :-D Tarkotus oli löytää mekko joko synttäreille tai pikkujouluihin.

IMG_0067JPG2
IMG_0090JPG3
Olin aika epäileväisenä liikenteessä, koska olin keskustassa kauppoja kierrellyt ihan kiitettävästi, mitään kuitenkaan löytämättä. Lopulta kuitenkin vikasta kaupasta löydettiin ihan täydellinen mekko synttäreille!

IMG_9988JPG2
IMG_0004JPG2
IMG_0010JPG2
Ideaparkista menin suoraa Lindalle tekemään meidän uskonnon esitelmää. Olis ehkä pitänyt aloittaa ton tekeminen jo aikaisemmin, eikä jättää tuttuun tapaan vikalle illalle... Siinä ei edes kumpikaan tajuttu, että kello oli jo sen verran, että bussit ei kulje enää samanlailla. Mä sit tosiaan myöhästyin ihan minuutilla mun vikasta bussista, mutta onneksi pääsin Lindan vanhempien kyydillä kotiin. Kyllä siinä kohtaa vitutti kunnolla, kun katteli sen bussin perävaloja... :-D

IMG_0018JPG2
Kotiin päästyäni kirjotin meidän muistiinpanot loppuun ja ne tosiaan oli täynnä kaikkia tsemppiviestejä. :D Nukkuun pääsin vasta joskus kahden maissa ja sillon kyllä tuli nukahdettua ihan hetkessä.

No comments:

Post a Comment