October 11, 2013

doryssa seaside

Mikäs sen parempaa, kuin käydä näin syksyisenä perjantai-iltana läpi kesän matkakuvia? :-D Nää kuvat on ollut pitkään sellaisena teen sitten ylihuomenna kun sillon on hyvin aikaa -juttuna ja sit kyseisenä päivänä ei ookkaan jaksanut. Nää on tosiaan viime kesän Samoksen reissun tokan viikon kuvia. Vaihdettiin tokalla viikolla hotellia ja koska sieltäkin kuvia riitti niin tein näistä ihan oman postauksen. Toi hotelli oli täysin erilainen kuin missä oltiin ensimmäisellä viikolla oltu - kaikki oli monta kertaa isompaa. Molemmissa oli kuitenkin puolensa. Mä en nimittäin hirveesti tykkää isojen hotellien ihmismääristä, mutta niissä on sit yleensä paremmat aamupalabuffetit ja hotellialueet on upeempia.
IMG_9926JPG2
IMG_9880JPG3
IMG_0039JPG2
IMG_0038JPG3
IMG_0046JPG2

Tää toka hotelli on siis nimeltään Doryssa Seaside Resort ja on Pythagorionissa. Siinä on kaksi osaa: Seaside, mikä on hotellirakennus allasalueen vieressä ja Village, mikä on tehty muistuttamaan aitoa kreikkalaista kylää. Meidän huone oli tuolta Village puolelta ja siellä oli jopa oma kirkkokin. :-D Parvekkeen alapuolella oli tollanen oma Crepes paikka ja ai että noi oli hyviä!

IMG_9884JPG3
IMG_9912JPG2
IMG_0140JPG3
IMG_0092JPG2
IMG_9895JPG3

Allasalue oli iso ja samoin hotellin ranta-alue. Monet oli myös raahannut noita aurinkotuoleja isolle nurmikkoalueelle. Musta tää hotellialue oli super viihtyisä ja toi oma kreikkalainen kylä ihana idea. Rakastan hotellien aamiaisia ja olin hieman pettynyt ekalla viikolla, koska sen viikon hotellissa aamupala oli totuttua suppeampi. Tuolla sit olikin kaikkea mitä toivoa voi, joten oli ehkä ihan hyvä, ettei tullut niitä lettuja ja suklaacroisantteja vedettyä kahta viikkoa... Hotellialueella lounaan syöminen oli aika kallista, joten käveltiin vähän matkan päähän tollaseen pieneen tavernaan. Siellä oli ihania noi katoksesta roikkuvat viinirypäleet!

Äääh pääsispä tonne rannalle ottamaan aurinkoa... Näistä ei muutenkaan tuu pelkästään lämpöä ikävä, vaan myös pieni matkakuume. Ois ollut kiva vaihtaa vähän maisemaa ensi viikolla, kun on syysloma, mutta nyt pitää tyytyä näiden kuvien katselemiseen. :-D

2 comments:

  1. Aivan ihana postaus, ja tosi kivannäkönen paikka! :-) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Eikö ookki, mäki tykästyin siihen :)

      Delete