October 18, 2013

daim chocolate muffins

Hieman erilainen postaus, mitä täällä yleensä näkyy! Näin lomalla on kiva tehdä asioita, mille arkena ei oo oikeen aikaa. Mulla ei ollut torstaille mitään suunnitelmia, joten keksin että tekisin ajankuluksi muffinsseja! Löysin netistä hyvän ohjeen edellisenä päivänä ja sen löytää täältä. Kyseessä oli siis daim suklaamuffinssit ja vaikka ite sanonkin, niin noista tuli älyttömän hyviä!

IMG_4815JPG2
IMG_4846JPG4
IMG_4862JPG3

Ensiksi siis leikkasin noin puolet suklaalevystä rouheeksi. Vatkasin margariinin ja sokerin vaahdoksi ja lisäsin kaksi munaa yksitellen. Sit sekotin kuivat aineet eka keskenään ja vuorotellen maidon kanssa taikinaan. Lopuksi vielä suklaarouhe sekaan kevyesti sekoittaen. Vuokiin taikinaa laitettiin eka vähän vähemmän, keskelle aseteltiin yksi suklaanpala ja se sit peitettiin taikinalla. Uuniin 225 asteeseen noin 15 minuutiksi ja valmista tuli!

IMG_4874JPG2
IMG_4879JPG3
IMG_4936JPG2
IMG_5009JPG4

Namnam! Ei tälläsiä herkkuja ihan kokoajan viitti syödä, mutta välillä se on sallittua. :-D Varsinkin näin lomalla! Lisäks nyt alkoi tekeen mieli kokeilla pian jotain muuta. Oon pitkään halunnut tehdä juustokakkua, koska viime kerrasta on jo kauan, joten se ois ainakin yks mun to do -listalla!
Ois tosi kiva tietää, mitä mieltä ootte tälläsistä postauksista? Kiinnostaako erilaiset postaukset, esimerkiksi nää ruoka-aiheiset? Jos on jotain postausehdotuksia, niin niitä saa aina kertoa! :-)

2 comments:

  1. Nam näyttää tosi hyviltä! Joo tee vaan lisää näitä ruokapostauksia! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sitä ne myös oli! Joo pitää muistaa kuvailla kun taas tekee jotain! :-)

      Delete