August 20, 2013

weekend festival

Kaikki on varmaan jo ihan kyllästyneitä näistä Weekend festarikuvista, mutta en mahtanut itselleni mitään haha. Mulla oli pelkkä lauantainlippu ja lähdin Helsinkiin kahdentoista jälkeen. Mulla sattuikin aamulla pieni moka - onnistuin nimittäin kastelemaan mun kännykän. Kamera oli ihan sumea ja kännykkä sekoili omiaan... Annoin sen sitten kuivua matkalla ja lopulta se toimikin ihan hyvin. Kyllä toi silti harmittaa, koska pieniä juttuja tossa on nyt tullut huomattua, mitä se ei ennen oo tehnyt.
Jonotus festarialueelle kesti melko kauan, mutta oon ilonen, ettei sillon enää satanut. Päivä oli tosi onnistunut ja varsinkin illan kohokohta David Guetta oli huikea! Oltiin melko lähellä lavaa, ottaen huomioon kuinka paljon siellä lopulta oli ihmisiä. Guetta otti yleisön niin henkilökohtaisesti haltuun ja yleisökin oli upeesti mukana! Oli varmaan mahtavan näköistä, kun 20 000 ihmistä menee kyykkyyn Guettan edessä.

weekend2

1. Iloisena aamulla valmiina lähtöön! (tämä siis ennen kännykän kastumista...) 2. Ihana Inna! 3. Astetta kattelemassa melkein eturivissä haha 4. Weekend♥ 5. Junoa kuuntelemassa ja valmiina menossa odottelemaan Guettaa 6. Tästä kuvasta ei paljoa tarvitse kertoakkaan... You shoot me down but I won't fall, I'm titanium!

No comments:

Post a Comment