June 10, 2013

some shopping

IMG_2233JPG3
Mietin tossa viikko sitten, että kuvailisin vähän ostoksia tästä lähiviikoilta. Näistä vaatteista tulee vain ja ainoastaan yksi sana mieleen: kesä! Tänään oli niitä kesän huonoimpia päiviä, nimittäin juuri kun pääsin töistä, alkoi sataa kaatamalla. Mutta koska vietin loppupäivän kotona, mulla olikin hyvin aikaa kuvata nää ja ainakin hetkeksi unohti sen kaatosateen ulkona!
IMG_2258JPG3
IMG_2286JPG3
Bikinit 19,90€ H&M
Laitan nää näköjään melko epäloogisessa järjestyksessä, nimittäin uusin ensimmäisenä, sillä ostin nää lauantaina. Oon pari viikkoa jo yrittänyt löytää uusia bikineitä, ja alko tuntumaan siltä että ongelma oli minussa eikä niissä bikineissä. Nää oli osittain vähän paniikkiostos, sillä sovitin parissa minuutissa. :D Tykkään kyllä kovasti, joten eiköhän näitä tuu käytettyä!
IMG_2328JPG4
IMG_2337JPG3
Toppi 9,95€ & shortsit n. 13€ BikBok
Nää ostokset onkin jo useamman viikon vanhoja ja shortsit on täällä blogin puolella näkynyt. Mulla oli Bikbokiin 30% alennus (minkä sain Bikbokin appista!) ja siellä oli silloin muutenkin kaikki shortsit alennuksessa. Shortsien hinnaksi tulikin loppujen lopuksi noin 13€, not bad!
IMG_2475JPG4
Shortsihaalari 14,95€ & kengät 29,95€ H&M / Koru n. 8€ Cubus
Nämäkin kaikki ovat jo blogin puolella näkyneet. Cubuksessa oli kaikki korut -25% ja vihdoinkin reilu viikko sitten sain ton ostettua ja samalla kerralla H&M:n korkkarit. Shortsihaalarin nappasin mukaan silloin, kun mun piti olla etsimässä hametta kevätjuhlaan, hups... Tekis muuten mieli kokeilla tätä asua, näyttää sen verran hyvältä!
IMG_2354JPG3
IMG_2381JPG3
Shortsit 14,95€ Cubus / Shortsit 14,95€ GT
Vähän lisää shortseja! Mietin pitkään näiden Cubuksen shortsien ja Onlyn melko samanväristen, mutta erimallisten, shortsien välillä ja onneksi kuitenkin päädyin näihin. Ginan shortsit kotiutin viime torstaina, kun kokoja oli tullut lisää ja ei noita vaan voinut vastustaa sovituskopissa kokeilun jälkeen.
IMG_2434JPG3
IMG_2454JPG3
Vaatteiden lisäksi lauantaina ostin kokeiltavaksi Maybellinen BB-voiteen ja laitoinkin sitä tänään ensimmäistä kertaa. Ihan hyvältä toi vaikuttaa! Sen lisäksi vielä uutta Dovea taas vanhan tilalle.

No comments:

Post a Comment