January 01, 2013

katsaus vuoteen 2012

Tammikuu & helmikuu tammihelmi Tammikuulta mulla ei paljoa ollut kuvia, joten yhdistin tän helmikuun kanssa. Näin kavereita ja kävin Virossa. En muista ees mitä muuta alkuvuonna tapahtui...

Maaliskuu maalis Maaliskuussa oli koulua, menin Suville ja käytiin Himoksella laskettelemassa ja näin muutenkin paljon kavereita.

Huhtikuu huhti Huhtikuussa shoppailin, näin kavereita, käytiin veljen kanssa Suomen mm-kisojen harjoituspelissä ja vietin kivan vapun. :-)

Toukokuu touko Toukokuussa katselin mm-kisoja, käytiin ensimmäistä kertaa katsoon meidän asuntoa, otin aurinkoa ja kävin rannalla.

Kesäkuu kesä Kesäkuussa alkoi kesäloma, en ollut tyytyväinen todistukseeni, näin paljon kavereita, kävin kaksi kertaa Helsingissä, menin yöksi Kristalle ja kävin Kalajoella.

Heinäkuu heinä Heinäkuussa mentiin Rhodokselle ja ostin liput Justinin keikalle. Näin jonkunverran kavereita ja nautin lomasta.

Elokuu elo Elokuussa mentiin tyttöjen kanssa telttaileen kahdeksi yöksi, kävin Tukholmassa, vietettiin Tanitan läksiäisiä, koulu alkoi ja muutettiin uuteen kotiin.

Syyskuu syys Syyskuussa sain uuden kännykän ja kamerakuvat vähenivät hetkeksi. Käytiin kuvailemassa, näin kavereita ja oli paljon muuttoon liittyviä asioita.

Lokakuu loka
Lokakuussa Krista tuli meille, käytiin kavereiden kanssa kuvailemassa, sisustin huonetta ja kävin shoppailemassa.

Marraskuu marras Marraskuussa kuvailtiin, shoppailin ja vietettiin mun synttäreitä meillä.

Joulukuu joulu Joulukuussa oli mun synttärit, ostin uuden objektiivin ja muutenkin paljon kaikkea, käytiin paljon Lindan kanssa kuvailemassa sekä vietin kivan joulun ja uuden vuoden.

No comments:

Post a Comment