August 10, 2011

kreeta part 3

IMG_2163.JPG
IMG_2151.JPG
IMG_2152.JPG
IMG_2171.JPG
IMG_2182.JPG
IMG_2190.JPG
IMG_2178.JPG
IMG_2202.JPG
IMG_7688.m.JPG
IMG_2212.JPG
IMG_2230.JPG
IMG_7727.m
IMG_7740.JPG
IMG_2269.JPG
IMG_2271.JPG
IMG_2294.JPG

Perjantaina oltiin koko päivä rannalla. Kreetalla oli ollut pari viikkoo taksilakko, ja kun tultiin takas hotellille, huomattiin että se oli loppunut. Siinä oli nimittäin takseja rivissä tien vieressä. :D Illalla mentiin toisen kerran Haniaan, bussilla. Tällä kertaa vanhaan kaupunkiin ja venetsialaiseen satamaan. On kyllä kaunis paikka, harmi vaan että tossa satamassa noilla ravintoloilla on kauheet sisäänheittäjät ketkä kokoajan huutelee, tulee ihan mieleen Rodoksen old town. Itseasiassa lähettiinkin vähän karkuun niitä sisäänheittäjiä ja löydettiin sattumalta tosi kiva paikka, rauhallinen eikä mitään sisäänheittäjää tmv. Takaisin Plataniakseen mentiin taksilla.
Lauantaina mentiin taas rannalle, mutta siellä oli niin isot aallot, ettei voinut uida. Kyllä siellä monet ui, mutta jos vaikka päätä ei halua kastella niin sit ei oo mitään toivoa. :D Käytiin lounaalla siellä rannassa ja sit lähdettiin hotellin altaille. Illalla syötiin toisessa sellasessa näköala ravintolassa.
Sunnuntaina oli lähtöpäivä, huone piti luovuttaa 12:sta joten pakkailtiin aamulla. Kuvasin vielä meidän huonetta ja myöhemmin hotellialuetta. Oltiin altailla ja käytiin lounaalla yhdessä rantatavernassa, jossa oltiin aikasemminkin käyty. Ennen lähtöä lentokentälle käytiin syömässä siinä lähitavernassa. :) Sit tuli bussi hakemaan kentälle ja pakko mainita, että Hanian lentokenttä on aika hirveä. Odoteltiin siellä jonkun aikaa, mutta onneks meidän lento oli etuajassa. Se lento oli yöllä, lähti joskus kahdentoista jälkeen mutta nukun tosi harvoin koneessa. Kattelin leffaa ja Suomessa oltiin neljän aikaan. Kotona oltiin sit lopulta ysin aikaan.

Huhh, nyt viimenen osa on valmis. Näissä kuvissa oli kyllä kauhee valitseminen ja muokkaaminen. Teen vielä ostoksista oman postauksen.

Mutta näin tiedoksi, että tänään mulla oli eka koulupäivä ja aloitan siis lukiota. Ihan kivasti meni. :) Onnekkaita te, joilla alkaa koulu vasta ens viikolla!

No comments:

Post a Comment