July 31, 2011

crete here i come

IMG_1748.JPG

Noniin oon kohta pakannut kaiken (tossa kuvassa ei siis oo vie täysin pakattu) ja laukku taas vaihteeks ihan täynnä. Otan aina liikaa vaatteita mukaan, mutta mun mielestä se on parempi kuin liian vähän. :D En osaa vielä päättää et mitä tuun pitämään vaikka viikon päästä, joten otan vähän kaikkea aina mukaan. :)
Lento Kreetalle lähtee siinä seittemän aikaan, jotain reilun tunnin päästä aletaan kuitenkin jo lähtemään kotoa. Tullaan takaisin 8.8. aamulla, joten teen postausta matkasta sit silloin. (:
Nukuin tänään muuten kolme tuntia, haha hyvä minä. Koitan vielä ehtiä lataamaan pari biisiä kännykkään ja pakata loppuun. Nähään!

+++ Muokkasin tän blogin ulkoasua yöllä koska kyllästyin tähän täysin. En kuitenkaan jaksanut muokata kokonaan, koska väsytti ja piti mennä nukkuun. Tää siis ei jää tälläseks, kunhan tuun takasin ja saan tästä sellasen kuin ite haluun. (: Saatan vielä laittaa kaiken uusiks, mutta kertokaa silti ihmeessä että mitä mieltä ootte tästä. :D

8 comments:

 1. Ois parempi, jos noi tekstit näkyis tossa etusivulla ihan heti, ettei tarvis painaa, että "näytä tekstit" vai mitä siinä ny lukeekaan. Ja ois kiva, jos ois vähän värikkäämpi, tai no sunhan tää on ja sun tyylinen tästä tulee :)

  ReplyDelete
 2. odottelen täälä matkakuulumisia ja tuliaisia tänään aamulla piti tulla mutta eipä näy :)) toivottavasti oli hauska reissu ja tyksin tästä uudesta lookista!!! <3

  ReplyDelete
 3. ULKOASU se oli se sana mitä mietin ja sit luin ton vielä kertaalleen ja nyt mulla on sanaa laajempi sanavarasto :DD (ps. anteeks tällaset yber jänskät kommentit) :)

  ReplyDelete
 4. Anonyymi; mitä tarkotat tolla 'näytä tekstit' jutulla o: ? mulla ne ainakin näkyy heti etusivulla..

  tanita; kyllä tänää tulee :) tuliaiset voin antaa sit koska sulle sopis et nähtäis :D oli joo ja hienoo et tykkäät. :) saa nähdä mitä vielä teen tälle.

  ReplyDelete
 5. eikai sulla ny oikeesti oo mulle tuliaisia!!! :DD

  ja mullakin näkyy ne heti sun etusivullas :)

  ReplyDelete
 6. on mulla mut iha pientä :D

  noni :D !

  ReplyDelete
 7. Joo no mul pitää painaa, että ne tekstit näkyy, mut koitan selvitä ;D

  ReplyDelete